+36-20 410 95 99
info@raktarbutik.hu

Férfi vászon és pamutmaszkok (Fertőtleníthető, mosható)

500 Ft

Anyagösszetétel:

  • vászon
  • pamut
  • 5mm gumi

Egyedi védőmaszkok készítése külön rendelésre!

A textil maszkok további előnye, hogy többször használhatók, mivel lehet őket mosni és fertőtleníteni (minden használat után ki kell mosni)

AlmazöldAlmazöldHajókormány-mintásHajókormány-mintásHorgony-mintásHorgony-mintásHúsvéti mintásHúsvéti mintásKék-fehér csíkosKék-fehér csíkosSmile mintásSmile mintásVilágoszöldVilágoszöldfehérfehérfeketefeketevilágoskékvilágoskék
Kiürítés

Leírás

Egyedi védőmaszkok készítése!

A félreértés elkerülése érdekében már az elején szeretném leszögezni, hogy a textil szájmaszk önmagában nem védi meg viselőjét a Korona vírus által okozott fertőzés ellen, viszont hasznos kiegészítése a megfelelő megelőző magatartásnak. A vírus ellen csak az FFP2 és FFP3 típusú, aktív szénszűrőt tartalmazó speciális maszkok képesek és azok is csak bizonyos feltételek mellett.

Hogy miért érdemes mégis textilmaszkot hordani?

 

  • Viselése megakadályozza az ösztönös száj és orr érintést, így kisebb eséllyel juttatjuk be a kezünkön esetlegesen jelen lévő vírust a száj- és orrnyálkahártyára. Természetesen fontos, hogy a maszkot viselés közben nem tologatjuk fel-le és nem nyúlunk be alá.
  • A textil maszk alapvetően azt szolgálja, hogy ha mi már esetlegesen fertőzöttek vagyunk, akkor nem adjuk tovább a cseppfertőzéssel terjedő vírust. Ez a járvány terjedését jelentősen tudja lassítani, aminek fontosságát remélem már senki számára nem kell hangsúlyozni.
  • Hozzájárul ahhoz is, hogy ha nem kerülünk szoros kontaktusba egy fertőzött személlyel („Szoros kontaktnak minősül az, ha 2 m-es távolságon belül, legalább 15 percet töltünk el egy koronavírussal fertőzött pácienssel.”), vagyis boltban, utcán találkozunk vele, akkor szűrhet annyit, amennyi megakadályozhatja, hogy megfertőződjünk.

 

További információk

Színek

Almazöld, Barna-mackó mintás, Béka mintás, Egyszarvú mintás, Hajókormány-mintás, Horgony-mintás, Húsvéti mintás, Kék-fehér csíkos, Macska mintás, Mickey egér mintás, Smile mintás, Világoszöld, fehér, fekete, rózsaszín, sárga, világoskék

Comments are closed.

0